MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je...
fot. JerzyGorecki (pixabay.com)

Wysyp kani w listopadzie. Te grzyby rosną na potęgę, ale łatwo o pomyłki. Sprawdź, jak rozpoznać czubajkę kanię i co z niej zrobić

Czubajki kanie

Kania to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych. Można je jeść smażone, ale też suszyć, dodawać do jajecznicy, zup i innych potraw. Trzeba jednak uważać, by nie pomylić jej z niebezpiecznymi grzybami.

Zobacz również

Ciemne chmury nad "Jancarzem". Co z meczem Stali Gorzów z GKM-em?

Ciemne chmury nad "Jancarzem". Co z meczem Stali Gorzów z GKM-em?

Ciemne chmury nad "Jancarzem". Co z meczem Stali Gorzów z GKM-em?

Ciemne chmury nad "Jancarzem". Co z meczem Stali Gorzów z GKM-em?

Polecamy

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Karpaty Krosno strzelają w doliczonym czasie gry

Karpaty Krosno strzelają w doliczonym czasie gry

Trener Resovii: Nie utrzymamy się w tej lidze patrząc na innych...

Trener Resovii: Nie utrzymamy się w tej lidze patrząc na innych...