MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rzepakowy miód produkowany jest z nektaru żółtych kwiatów na...
fot. pixabay.com

9 rodzajów miodów nektarowych – ciekawostki, których jeszcze nie znasz!

Miód rzepakowy – gęsty i kremowy

Rzepakowy miód produkowany jest z nektaru żółtych kwiatów na przełomie kwietnia i maja. To najszybciej krystalizujący miód. Ma lekko mdły smak, który jednak zyskuje wielu amatorów.
Miód rzepakowy warto polecić osobom z nadciśnieniem tętniczym i miażdżycą naczyń krwionośnych, a także zmagającym się z innymi chorobami najważniejszego mięśnia w organizmie człowieka – serca.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 12.05 w Twardogórze

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Twardogórze

Tygodniowy przegląd prasy w Sobótce, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Sobótce, (12.05-18.05.2024)

Polecamy

Otylia Jędrzejczak: Chcemy, by dzieci bawiły się rywalizacją

Otylia Jędrzejczak: Chcemy, by dzieci bawiły się rywalizacją

Zwycięskie zakończenie sezonu Handball Stali Mielec

Zwycięskie zakończenie sezonu Handball Stali Mielec

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii