Cenne właściwości suszonych owoców. Dlaczego warto je jeść?

red

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Suszone owoce to świetna alternatywa dla miłośników słodkości. Przysmaki często zawierają w sobie naturalne cukry, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Suszone śliwki są idealną przekąską dla osób z niedokrwistością. Rodzynki, dzięki zawartości cukrów prostych i witamin z grupy B, dodają energii i łagodzą rozdrażnienie. Jakie jeszcze właściwości skrywają owoce?

Materiał oryginalny: Cenne właściwości suszonych owoców. Dlaczego warto je jeść? - Strona Kobiet

Komentarze 2

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gostek

Ze swej strony polecam kupić dehydrator IRD-5. Sprzęt można powiedzieć profesjonalny. Suszy szybko i wydajnie. Ma nawet opcje suszenia "w cieniu". Więcej informacji można przeczytać na str. terapiasokami.pl/dehydrator-ird5. Tutaj go kupiłem i jestem naprawdę zadowolony z zakupu. Szczególnie moje dzieci które uwielbiają suszone owoce.

M
Meks

Grunt to jeszcze jeść coś co smakuje. Nie jest problemem wcinać surową marchewkę i chudnąć. Ważne, by mieć jeszcze przyjemność z jedzenia. Ja akurat stosuję taktykę, by gotować smacznie i dodatkowo czuć lekkość podczas treningów.
Opisałem część z posiłków jakie stosuję na swoim blogu. Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na piaskownicameksa.pl :)

Dodaj ogłoszenie