Danie z grilla: Biała kiełbasa nadziewana piwem i majerankiem

Ula Sobol
Nawet grillowana kiełbaska może pachnieć piwem.
Nawet grillowana kiełbaska może pachnieć piwem. sxc.hu
Według receptury Heleny Pietroń nawet grillowana kiełbaska może pachnieć piwem.

Składniki:

kilka białych kiełbasek
szklanka piwa
majeranek

Wykonanie:
Każdą kiełbaskę ponacinać w kilku miejscach. Następnie namoczyć w piwie i posypać ze wszystkich stron majerankiem. Grillować około 10 minut.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie