Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Danie z grilla: Sałatka do grillowanych mięs

Ula Sobol
Fasolę czerwoną (jedba puszka)  dokładnie opłukać i dodać do sałatki.
Fasolę czerwoną (jedba puszka) dokładnie opłukać i dodać do sałatki. sxc.hu
- To prosta i szybka w wykonaniu sałatka - zapewnia Agnieszka Majewska, nasza Czytelniczka.

Składniki:

- 1 puszka fasolki czerwonej
- 1 puszka kukurydzy
- 1 słoiczek cebulki konserwowej
- szczypiorek
- majonez
- sól, pieprz

Wykonanie:
Wszystkie składniki wymieszać razem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24