Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Łosoś norweski - skąd przybywa na nasze stoły? [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news
Potrzebujemy 100 kilogramów jedzenia, aby wyprodukować 65 kilogramów fileta z łososia – powiedział w reportażu Piotr Kucharski.
Potrzebujemy 100 kilogramów jedzenia, aby wyprodukować 65 kilogramów fileta z łososia – powiedział w reportażu Piotr Kucharski. Dzień Dobry TVN/x-news
Andrzej Polan i Piotr Kucharski, miłośnicy gotowania, wraz z ekipą "Dzień Dobry TVN" odwiedzili hodowlę łososia norweskiego na Morzu Północnym. Norwegia to największy eksporter tych ryb. - Potrzebujemy 100 kilogramów jedzenia, aby wyprodukować 65 kilogramów fileta z łososia - powiedział w reportażu Piotr Kucharski.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24