Podkarpacie > Kiełbasy i golonka produktami regionalnymi

maf
Dodaj komentarz:
Udostępnij:
5 wyrobów wpisano na listę produktów regionalnych Ministerstwa Rolnictwa.

To kiełbasy sucha pieczona i wiejska pieczona, kiełbasianka w słoju oraz golonka w słoju Zakładów Mięsnych Smak Eko z Górna.

- Wszystkie nasze produkty robione są według receptur, które mają co najmniej 25 lat - mówi Mieczysław Miazga, prezes firmy.

- Żywiec, z którego robimy kiełbasy, tuczony jest na tradycyjnych paszach, dlatego mięso ma najwyższą jakość. Podkarpackie ma 43 produkty lokalne i regionalne, wpisane na listę ministerstwa rolnictwa.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie