To kiełbasy sucha pieczona i wiejska pieczona, kiełbasianka w słoju oraz golonka w słoju Zakładów Mięsnych Smak Eko z Górna.
- Wszystkie nasze produkty robione są według receptur, które mają co najmniej 25 lat - mówi Mieczysław Miazga, prezes firmy.
- Żywiec, z którego robimy kiełbasy, tuczony jest na tradycyjnych paszach, dlatego mięso ma najwyższą jakość. Podkarpackie ma 43 produkty lokalne i regionalne, wpisane na listę ministerstwa rolnictwa.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Olbrychski nie przypomina dawnego amanta "Jest jak Kopciuszek po dwunastej w nocy"
- To on stworzył Dagmarę Kaźmierską. Dziś nie chce się do niej przyznać
- Znamy prawdę o stanie zdrowia Santor. Piosenkarka pokazała się publicznie po operacji
- Ludzie zachwycają się bratową teścia Kondrata. Piszą jej, że ma niezwykłą urodę