MKTG SR - pasek na kartach artykułów
8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pora na bezę: ubij białka z połową szklanki cukru na sztywną...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny pleśniak. Pyszne ciasto z powidłami śliwkowymi i bezą. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 6

Pora na bezę: ubij białka z połową szklanki cukru na sztywną pianę.
Wyłóż ją na pleśniaka, Na wierzch zetrzyj jasne ciasto.
Piecz całość w 170 stopniach przez ok. 50 minut.

Zobacz również

French Open. W niedzielę mecze Świątek i Hurkacza pod dachem. Fręch odpadła w deblu

French Open. W niedzielę mecze Świątek i Hurkacza pod dachem. Fręch odpadła w deblu

Najlepsze MEMY po finale Ligi Mistrzów. FC Barcelona w tle

Najlepsze MEMY po finale Ligi Mistrzów. FC Barcelona w tle

Polecamy

Nowości w rozkładach jazdy PKP. W wakacje pojedziemy do atrakcyjnych miejscowości

Nowości w rozkładach jazdy PKP. W wakacje pojedziemy do atrakcyjnych miejscowości

Do 6 czerwca można wyrobić zaświadczenie o głosowaniu w dowolnym miejscu w kraju

Do 6 czerwca można wyrobić zaświadczenie o głosowaniu w dowolnym miejscu w kraju

Tego nikt się nie spodziewał! Oto co sądzą Polacy o krótszym tygodniu pracy

Tego nikt się nie spodziewał! Oto co sądzą Polacy o krótszym tygodniu pracy