Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Linette za burtą w Madrycie. Druga porażka Polki w Hiszpanii

Linette za burtą w Madrycie. Druga porażka Polki w Hiszpanii

Spotkanie obiadowe dla seniorów zorganizowane przez KGW w Ujeździe!

Spotkanie obiadowe dla seniorów zorganizowane przez KGW w Ujeździe!

Polecamy

Kamil Orlik: Żałujemy głupio straconych punktów szczególnie na wyjazdach

ROZMOWA
Kamil Orlik: Żałujemy głupio straconych punktów szczególnie na wyjazdach

Świetny początek Huberta Hurkacza w Madrycie! Demolka w pierwszym secie!

Świetny początek Huberta Hurkacza w Madrycie! Demolka w pierwszym secie!

Już wiadomo co zanieczyściło Jezioro Solińskie

AKTUALIZACJA
Już wiadomo co zanieczyściło Jezioro Solińskie