Pieczywo jest źródłem skrobi [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Dietetyk Ewa Sypnik-Pogorzelska wyjaśniła w studiu "Dzień Dobry TVN", dlaczego pieczywo jest tak ważne w naszej codziennej diecie. Specjalistka opowiedziała m.in. o zdrowotnych właściwościach chleba oraz wytłumaczyła, dlaczego osoby, które się odchudzają, nie powinny rezygnować ze spożywania pieczywa. - To bardzo ważny produkt w naszej diecie - podkreśliła.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie