Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Tłusty czwartek. Kazimierz Rak: Pączki smażone na smalcu są najsmaczniejsze

Beata Terczyńska
Zbliża się tłusty czwartek. - Dobry pączek ma w środku jasną obrączkę, jest lekki i pulchny - mówią Kazimierz i Kuba Rak, mistrzowie z Cukierni Julian Orłowski & Kazimierz Rak w Rzeszowie.<iframe src="//get.x-link.pl/920caf45-a1ee-1f14-9887-92eb282c5426,c1a9e8e9-77a7-a6a7-1a05-e70a37f9d11b,embed.html" width="854" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""></iframe>
Zbliża się tłusty czwartek. - Dobry pączek ma w środku jasną obrączkę, jest lekki i pulchny - mówią Kazimierz i Kuba Rak, mistrzowie z Cukierni Julian Orłowski & Kazimierz Rak w Rzeszowie.<iframe src="//get.x-link.pl/920caf45-a1ee-1f14-9887-92eb282c5426,c1a9e8e9-77a7-a6a7-1a05-e70a37f9d11b,embed.html" width="854" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""></iframe> Krzysztof Łokaj
Tłusty czwartek. Dobry pączek ma w środku jasną obrączkę, jest lekki i pulchny - mówią Kazimierz i Kuba Rak, mistrzowie z Cukierni Julian Orłowski & Kazimierz Rak w Rzeszowie.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24