Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przepisy kulinarne: Paluszki z dorsza w cieście piwnym

Ula Sobol
Paluszki z dorsza w cieście piwnym
Paluszki z dorsza w cieście piwnym Ula Sobol
Paluszki z dorsza w cieście piwnym poleca Janusz Flis, szef kuchni restauracji Dolina Pstrąga z Machowej.

Składniki:

- dorsz, piwo, maka, oliwa

Wykonanie:

- Z piwa i mąki robimy gęstą masę, do której wkładamy kawałeczki dorsza. Następnie smażymy na głębokim tłuszczu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24