MKTG SR - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pasztet to potrawa przyrządzona z jednolitej mięsnej masy z...
fot. Anna Kaczmarz/Dziennik Polski

Z kaczki, perliczki, królika, a może z karpia lub soczewicy? Rodzaje pasztetów, właściwości i przygotowanie

Pasztet w kuchni

Pasztet to potrawa przyrządzona z jednolitej mięsnej masy z dodatkiem warzyw i przypraw. Istnieją również pasztety wykonane tylko z warzyw, ryb lub grzybów.

Zobacz również

Niemieckie media przed startem Euro: Piłka ma przyćmić stresującą teraźniejszość

NOWE
Niemieckie media przed startem Euro: Piłka ma przyćmić stresującą teraźniejszość

Bal 8 klasy w szczecineckiej "jedynce". Tak się bawili [zdjęcia]

Bal 8 klasy w szczecineckiej "jedynce". Tak się bawili [zdjęcia]

Polecamy

Kredyt „Na start” do kosza? Eksperci: skasowanie programu przyniesie więcej szkód

Kredyt „Na start” do kosza? Eksperci: skasowanie programu przyniesie więcej szkód

Od kiedy będą czynne baseny w Rymanowie-Zdroju i Iwoniczu-Zdroju?

Od kiedy będą czynne baseny w Rymanowie-Zdroju i Iwoniczu-Zdroju?

Tragedia na Dolnym Śląsku. W wycieczkę szkolną uderzył piorun!

AKTUALIZACJA
Tragedia na Dolnym Śląsku. W wycieczkę szkolną uderzył piorun!