Składniki:
Przyprawa z czosnkiem i ziołami na grilla (Winiary)
Sos salsa (Winiary)
8 łyżek oleju
4 filety z kurczaka
100 g sera feta
4 surowe pomidory
bazylia (świeża lub suszona)
Przygotowanie:
Przyprawę połączyć z olejem. Ser przekroić na cztery części. W filetach wyciąć kieszeń, włożyć listki bazylii, po kawałku sera i pomidora. Spiąć wykałaczką, włożyć do marynaty na minimum 30 minut. Wyjąć z marynaty i piec na rozgrzanym ruszcie około 10-15 minut. Podawać z sosem salsa. Smacznego!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Torbicka kontra Derpienski na Festiwalu w Cannes. Cicha elegancja czy róż i cekiny?
- O tej relacji Rosiewicza i Villas nikt nie wiedział. Prawda wyszła na jaw teraz
- Roxie obwieszona Chanel wybierała obrączki z Kevinem. Mieli wyjątkowe towarzystwo
- Foremniak obnaża sfatygowane stopy. Mogła oszczędzić nam takich widoków? [FOTO]